Sidste nyt, NightChamp 21/02/19

Først, men ikke mindst: Bemærk lige, at der er kaffe/brød på HNIE efter sidste etape 28. februar. Som noget nyt kræver det dog tilmelding via O-service, hvis man ønsker at deltage (hvilket i øvrigt er gratis). Derfor angiv i “Bemærkning til arrangør”, at deltagelse i kaffebord ønskes, hvis man vil deltage! Dermed kan køkkenpersonalet på HNIE disponere rigtigt…
Bemærk også lige, at første start i både True (21.2.) og Silkeborg Sønderskov (28.2.) er kl. 18:45, da det lige skal være mørkt, før vi kan starte.
Herunder følger endvidere nyttige oplysninger vedr. denne sæsons 4. etape, der finder sted d. 21. februar i True Skov øst for motorvej E45 med mødested på rasteplads Blankhøj, der er rastepladsen, der kan tilgås fra motorvejens nordgående spor.

Indbydelse, pdf: Her
Instruktion, pdf: Her
Deltagerliste, html: Her

Vi ses i skoven

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *